Euro-East Oy

Usein kysyttyä

Missä tuotteita myydään?

Euro-Eastin tuotteita löydät jo lähes kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista ympäri Suomen. Jakelukanavamme toimii suurimpien keskusliikkeiden kautta ja tuotteitamme myydään esimerkiksi K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa, K-marketeissa, Prismoissa ja S-marketeissa sekä Tokmanneilla ja Puuiloissa. Etsi lähin jälleenmyyjäsi listaltamme.

Mitä tehdä jos tuotteita ei löydy omasta lähikaupasta?

Jos tuotetta ei ole hyllyssä, kannattaa aina esittää toiveita suoraan kaupan henkilökunnalle.

Missä tuotteet valmistetaan?

Pääosa tuotteistamme valmistetaan EU:n alueella. Muutamia tuotteita tuomme
myös Euroopan ulkopuolelta. Kaikki valmistajamme ovat valikoituneet tarkkojen
laatukriteerien kautta ja valvomme jatkuvasti valmistusprosesseja sekä tuotteiden
korkeaa laatua. Kaikki täyttävät 100 %:sti Suomen tarkan lainsäädännön
elintarviketuonnin osalta. Laatu on meille kunnia-asia!

Yrityksemme on rekisteröity GS1-järjestelmään ja tiedot tuotteista on julkaistu
Synkka-tuotetietopankkiin.

Miten kauan avatut säilykkeet säilyvät jääkaapissa?

Säilymisaika vaihtelee tuotteittain ja siihen vaikuttavat erilaiset seikat, kuten tuotteessa olevat säilöntäaineet, säilytyslämpötila ja käsittelyhygienia. Avatut kalatäyssäilykkeet säilyvät jääkaapissa vain noin 2-3 vrk, kun taas vihannessäilykkeissä säilyvyysajat ovat pidemmät. Elintarvikkeen syömäkelpoisuus selviää parhaiten maistamalla ja haistamalla. Jos tuote näyttää ja tuoksuu samalta ja maistuu hyvältä, voi sitä käyttää. Säilyvyyden takaamiseksi tuotteita kannattaa aina ottaa puhtailla ottimilla ja pitää käytön yhteydessä pöydällä mahdollisimman vähän aikaa.

Onko Venäläinen suolakurkku pilalla?

Venäläiset suolakurkut ovat valmistettu hapattamalla maitohappokäymisen avulla. Tämä perinteinen maitohappokäyminen samentaa kurkkujen lientä. Liemen sameutta tai pohjalla näkyvää valkoista ei siis kannata pelästyä, vaan ne kuuluvat asiaan. Maitohappokäymisen avulla valmistetut elintarvikkeet ovat hyvin vatsaystävällisiä sisältäessään suolistoa vahvistavia maitohappobakteereja. Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät, koska tuotetta ei kuumenneta missään valmistuksen vaiheessa. Tutustu Venäläisiin suolakurkkuihin »