Euro-East Oy

Uutta valikoimassa

Vegan Cavi’ar

Vegan Cavi’ar merileväherkku on uusi edullinen ja ekologinen vaihtoehto kaviaarille. Luonnollisista aineista tehty merileväkaviaari on 100 % vegaaninen, gluteeniton ja maidoton ja sopii siksi moneen ruokavalioon kuten vegaaneille, keliaakikoille ja kala-allergisille. Vegan Cavi’aria voi käyttää kaviaarin tapaan näyttävissä alkupaloissa, sellaisenaan leivällä tai vaikka blinien täytteenä.

Vegan cavi'ar

» Tutustu Vegan Cavi’ar merileväkaviaariin

Piparjuuri-punajuurikastikkeet

Punajuurikastike piparjuurella 314 ml sopii etenkin lihan pariksi. Piparjuurella maustettu punajuurisose maistuu sellaisenaan tai ranskankermaan tai majoneesiin sekoitettuna. Kokeile punajuurikastiketta myös pastaan, salaatteihin, voileiville tai vaikka juustolautaselle.

Euro-East Punajuurikastike piparjuurella

Venäläinen suolakurkku viipaleina

Ei enää vaivaa pilkkomisesta! Venäläinen suolakurkku on nyt saatavilla kätevinä viipaleina suoraan leivälle tai hampurilaisen väliin. Perinteiseen tapaan hapattamalla valmistetut suolakurkut sisältävät maitohappobakteereja ja herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.

Euro-East viipaloitu suolakurkku

» Tutustu Venäläiseen suolakurkkuun

Vihannessalaatit

Helpot ja terveelliset vihannessalaatit ovat valmiita tarjottavaksi sellaisenaan, ilman aikaa vievää pilkkomista. Maistuvista uutuustuotteistamme löydät vain tuoreita kasviksia ilman keinotekoisia aromeja.

Punajuurisalaatti 480 g sopii mainiosti lisäkkeeksi sellaisenaan. Ohueksi suikaloitu punajuuri sipulin kera käy hyvin myös ruoanlaittoon tai muiden salaattien joukkoon. Kokeile lisätä punajuurisalaattin vaikka vihreää salaattia, kurpitsansiemeniä ja fetaa ja kevyt lounas on hetkessä valmis. Majoneesiton salaatti sopii myös kananmuna- ja maitoallergiselle.

Euro-East punajuurisalaatti

Kaalipaistos 480 g sopii tarjottavaksi sellaisenaan kylmänä tai kevyesti lämmitettynä. Maukas, paistettu kaali hapankurkun kera on helppo lisäke. Nyt voit nauttia kaalipaistoksesta ilman pitkää haudutusta!

Deroni paprikatahnat

Valikoimastamme löydät nyt grillattua auringon kypsyttämää paprikaa suoraan aurinkoisesta Bulgariasta! Paprikatahnat sopivat maustekastikkeeksi, kesäisten grilliruokien kera tai sellaisenaan leivälle, lisäkkeeksi tai vaikka dipiksi.

Deroni Paprika-munakoisotahna Ajvar 250 g on grillatusta paprikasta, tomaatista ja munakoisosta valmistettu tahna. Levitä Ajvaria leivän päälle, käytä kastikkeena tai nauti liharuokien lisäkkeenä.

Deroni Paprika-tomaattitahna Lutenitsa 265 g on perinteinen Balkanin maissa suosittu tahna. Grillatusta paprikasta, tomaatista, porkkanasta ja munakoisosta valmistettua tahnaa voi levittää leivälle tai nauttia grilliruokien lisäkkeenä. Kokeile paprika-tomaattitahnaa myös dipiksi tai esim. hampurilaisten kastikkeeksi.

Deroni Paprikatahna Zacusca 255 g on grillatusta paprikasta, tomaatista, porkkanasta ja munakoisosta valmistettu tahna. Levitä Zacuscaa leivälle tai nauti terveellisenä lisäkkeenä.

Lutenitsa uutiskirje

lenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Katso myös nämä: