Euro-East Oy
Granaattiomenasiirappi

Granaattiomenasiirappi 200 ml

Granaattiomenasiirappi on granaattiomenamehusta ja sokerista keittämällä tehty siirappi. Granaattiomenasiirappi on valmistettu kaukasialaisen reseptin mukaisesti Azerbaidzanissa kasvavista granaattiomenoista. Kuten granaattiomenat, myös granaattiomenasiirappi sisältää runsaasti orgaanisia happoja, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Granaattiomenasiirappi on erityisen suosittua Lähi-idän keittiössä, mutta se sopii erinomaisesti muihinkin ruokiin. Täyteläistä, happaman makeaa granaattiomenakastiketta voidaan käyttää kuten balsamicoa. Granaattiomenakastike käy erinomaisesti kana-, liha- ja kalaruokiin sekä kasvisruokiin, erityisesti tomaatin tai porkkanan pariksi.

Granaattiomenasiirappia käytetään myös marinadeihin ja salaatinkastikkeisiin. Täyteläisen jugurtin, jäätelön tai lettujen päälle pirskoteltuna granaattiomenasiirappi avaa tien aivan uudenlaisiin makuelämyksiin.

Monipuolisuutensa vuoksi granaattiomenasiirappia kannattaa pitää aina käden ulottuvilla ‒ samaan tapaan kuin hyvää oliiviöljyä. Pienelläkin määrällä granaattiomenakastiketta saat lähes mihin tahansa ruokaan lisää makua ja ripauksen väriä.

Granaattiomenasiirappia myyvät mm. hyvinvarustetut S- ja K-kaupat. Etsi lähin jälleenmyyjäsi listasta! Jos et löydä tuotetta kauppasi hyllystä, voit myös toivoa tuotetta henkilökunnalta.

 • Tuotetiedot

  Ainesosat: Granaattiomenamehu, sokeri. Pastöroitu. Säilöntäaineeton. Ravistettava ennen käyttöä.
  Erityisruokavaliot: sopii vegaaneille.
  Säilytys: Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa.
  Nettopaino: 285 g / 200 ml
  Art.Nr: 50400200
  EAN kpl: 6430044380549
  EAN ME: 6430044380556
  ME: 8 plo
  Alkuperämaa: Azerbaidžan
 • Ravintosisältö per 100 g

  energia: 1130 kJ / 270 kcal
  rasva: 0 g
  josta tyydyttynyttä: 0 g
  hiilihydraatit: 66,3 g
  joista sokereita: 5,7 g
  ravintokuitu: 0 g
  proteiini: 1,1 g
  suola: 0 g

Katso myös nämä: