Euro-East Oy

Euro-East Oy

Euro-East Oy är ett ständigt växande finskt importföretag som tar dig till köket i Ryssland och Östeuropa. Vårt uppdrag är att göra den traditionella matkulturen känd och erbjuda möjlighet att upptäcka olika smaker från hela världen. I försäljningen och marknadsföringen av ryska och östeuropeiska köket är vi marknadsledande: våra produkter är redan tillgängliga i alla välskötta livsmedelsbutiker runt om i Finland.

Vår verksamhet startade 1996. Under åren har vår verksamhet inkluderat mat export, import och batch handel. Under 2002 började vi sälja och marknadsföra Den ryska köksproduktfamiljen i Finland. Under 2014 utvidgade vi vårt sortiment med östeuropeiska och asiatiska produkter. Vi utvecklar ständigt vårt sortiment så att vi kan erbjuda våra kunder god, hälsosam och högkvalitativ mat för både vardagliga och festliga tillfällen.

Från ett brett utbud av nästan 100 produkter hittar du smakupplevelser för alla älskare av god mat. Det är särskilt viktigt för oss att ha god kvalitet och äkta smak. Alla våra produkter är gjorda enligt traditionella recept och vi vill erbjuda produkter som smakar som de som görs hemma.

Ansvar

Företag

Som livsmedelsföretagare är ansvaret en viktig del av vår dagliga verksamhet. Vi följer juridiska normer i näringslivet. Euro-East utvecklar affärer på den nivå som krävs av livsmedelsindustrin för att säkerställa produktkvalitet, etisk produktion, säkerhet och lägre miljökostnader.

Företagen är lika med personal och partners. Vi vid Euro-East accepterar inte diskriminering eller korruption på något sätt. Vi finner också det viktigt att stödja samhället. Vi strävar efter att minimera matavfall med väldimensionerade order och samarbeta med organisationer för att hjälpa dem som är i behov.

Personal

Företags personal engagerade i sina uppgifter och allt arbete för att främja en säker och ansvarsfull livsmedelsindustri.

I sitt arbete har en person rätt till rättvis behandling och lika möjligheter. I arbetsgemenskapen skapas möjligheten att utveckla kompetens och kompetens. Vi är engagerade i att arbeta för hälsa och säkerhet. Arbetshälsovården är centraliserad och det övergripande välbefinnandet på jobbet är en viktig faktor för ett företags framgång.

Produkt

Som importör är det viktigt för oss att de produkter vi erbjuder är av hög kvalitet, ansvarsfullt producerad och säkra. Produktsäkerhet för alla produkter och precisionen av produktinformation är våra viktigaste problem. Våra produkter levereras endast till oss av certifierade leverantörer, så vi kan vara säkra på att produkterna överensstämmer med internationella certifikat. Produkter genomgår regelbundet laboratorietester för att bestämma produktgränser och obligatorisk märkning. Det är också viktigt att Euro-East känner till varornas ursprung och tillverkningsland och att vara medveten om försörjningskedjans ansvar.

Vi har varit medlem i Amfori BSCI sedan 2015. Med BSCI-modellen övervakar och förbättra leverantörernas arbetsvillkor i riskländer. Leverantörer granskas för att kontrollera nivån på miljöprestanda och produktion och kvalitet. I Finland finns cirka 30 medlemmar av amfori och de största handelsbolagen i handeln, inklusive SOK, Kesko, Lidl, Stockmann och Tokmanni. Vårt gemensamma mål är att ge konsumenten ansvariga och etiskt producerade produkter.

Vårt sortiment omfattar MSC-certifierade fiskprodukter, så vi vill ge konsumenterna produkter som är certifierade enligt hållbart fiske och för vår del att skydda fiskbestånden och havets välbefinnande. I framtiden vill vi att alla fiskprodukter ska vara MSC-certifierade. Eftersom vårt sortimentsutbud utvecklas söker vi ständigt efter nya ekologiska produkter i vårt sortiment så att vi kan betjäna konsumenterna i större utsträckning.

Vi vill vara nära konsumenterna. Vi kommunicerar aktivt med konsumenterna genom vår kundservice och sociala medier. Vi får viktig feedback från konsumentfältet och därför kan vi göra produktutveckling tillsammans med konsumenterna. Aktiv kommunikation understryker tjänstens aktiva och transparenta roll.

Kunder / Partners

Vi levererar våra produkter till Finlands största handelscentrum. Dessutom serverar vi grossister, restauranger och cateringkunder.

Det strategiska målet för vårt företag är att uppnå och behålla positionen hos en pålitlig och betydande leverantör av varor. Lång erfarenhet inom grossist och återförsäljning säkerställer att operatörerna har en kunnig och pålitlig partner. Vi agerar snabbt och flexibelt mot våra kunder och partners. Varje partner behandlas professionellt, objektivt och rättvist, utan personligt intresse. Vi arbetar med företag som förväntar sig att följa samma policyer och regler i sin verksamhet.

Vi fokuserar på kundorienterat tänkande och hållbara kundrelationer. Det är viktigt för oss att tillgodose våra kunders behov, så vi lyssnar noggrant på återkopplingen från fältet, där produktutvecklingen är kontinuerlig och frisk. I vår kommunikation strävar vi efter att vara konsekventa och noggranna för att ge medlemmarna till alla våra intressenter en riktig bild av Euro-East verksamhet.

Miljö

Euro-East är ansvarig för miljövården. Allt avfall som produceras av företaget återvinns och sorteras. I livsmedelsindustrin orsakar transport av produkter kostnader, så vi utformar vår import på ett kostnadseffektivt sätt, vilket minskar miljöpåverkan – genom att minska energiförbrukningen och utsläppen från verksamheten.

I produktutveckling strävar vi efter att minska användningen av extra plast, och i produktförpackningar föredrar vi glas och andra återvinningsbara material.

Vi på Euro-East vill utveckla långsiktiga kundrelationer, så ring eller lämna ett meddelande.
Vi betjänar dig!