Euro-East Oy

Kasvis Sloppy Joe hodarit (8 kpl)

700 g DoOra paprika-munakoisotahna Ajvar tulinen
250 g BBQ-maustettu härkäpapuvalmiste
2 rkl sipulijauhe
3 rkl kuivattu persilja
(vettä tai kimchin lientä)
700 g hapatettu kiinankaalisalaatti Kimchi, valutettu
1 dl juustoraaste
8 kpl pitkä vehnäsämpylä, lämmitetty

Kuumenna ajvar keskilämmöllä. Murenna joukkoon härkäpapu ja mausta sipulijauheella ja persiljalla. Lisää nestettä tarvittaessa. Leikkaa sämpylä auki pitkittäin ja täytä kimchillä ja kasviskastikkeella. Viimeistele juustoraasteella. Kuumenna uunivastuksen alla kunnes juusto sulaa.

Resepti ja kuva: Kimmo Ollila, Kulinaari-ruokablogi

Katso myös nämä: