Euro-East Oy

Kana-perunasalaatti

n. 10 keskikokoista perunaa
3 venäläistä suolakurkkua
1 rs (250g) maustamattomia kanasuikaleita
1 prk (240 ml) Provansal-majoneesia
1 tlk (n. 165 g) maissia

Keitä perunat ja anna niiden jäähtyä yön yli jääkaapissa. Paista kana ja mausta haluamillasi mausteilla, esimerkiksi granaattiomenasiirapilla. Anna jäähtyä. Kuutioi sillä aikaa perunat ja suolakurkut.

Viipaloi kanapalat pienemmäksi. Valuta maissi ja lisää kaikki ainekset kulhoon. Sekoita joukkoon lopuksi majoneesi. Halutessa voit lisätä suolaa, mutta kun antaa salaatin hieman oleentua jääkaapissa, maut pääsevät paremmin esiin. Perunasalaatin mausteeksi sopii hyvin myös piparjuuritahna.

Kana-perunasalaatti suolakurkulla

Katso myös nämä: