Euro-East Oy

Aasialaisvaikutteinen kaalisalaatti

Fermentoitu ja hieman tulinen kimchi-salaatti sopii pohjaksi erilaisiin salaatteihin. Kevyt ja raikas salaatti sopii hyvin lisukesalaatiksi tai lisää joukkoon vielä vaikka nuudeleita saadaksesi kevyen wokin.

Tarvitset:

1/2 prk Euro-East hapatettua kiinankaalisalaattia Kimchiä
4 punakaalin lehteä
2 rkl paahdettua seesamöljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
1/2 pnt tuoretta korianteria
suolaa

Valmistus: 

Leikkaa punakaalit todella ohuiksi suikaleiksi, lisää suola ja puristele kaali pehmeäksi. Nosta puristeltu kaali kulhoon ilman suolanestettä ja lisää joukkoon pieneksi leikattu kimchi. Lisää vielä paahdettu seesamöljy, seesaminsiemenet ja hienonnettu korianteri. Sekoita ja tarkista maku. Syö sellaisenaan, riisinuudeleiden kera tai käytä lisäkkeenä vaikka paistetulle tofulle.

Resepti ja kuva: Alexander Trivedi, Aitoa arkiruokaa -blogi

Katso myös nämä: