Euro-East Oy

Pelmenilasagne

Kokeile valmistaa pelmenit vaihteeksi hieman eri tavalla! Herkkusienet ja ranskankerma tekeevät pelmeneistä entistäkin ruokaisampia ja maukas pelmenilasagne valmistuu helposti uunissa.

Pelmenivuoka

Ainekset:

1 pss Taschki-pelmenejä (500 g)
½ sipuli
200 g herkkusieniä
4 kananmunaa
250 g ranskankermaa
suolaa, pippuria
basilikaa, ruohosipulia, oreganoa
125 g juustoraastetta

Valmistus:

  1. Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut sienet ja jatka paistamista n. 5 min.
  2. Keitä pelmenit ohjeen mukaan runsaassa vedessä.
  3. Sekoita kananmunat, ranskankerma, mausteet ja hienonnetut yrtit.
  4. Laita vuokaan keitetyt pelmenit, sienet ja sipulit. Peitä kastikkeella ja ripottele päälle juustoraaste.
  5. Paista 220 –asteessa noin 15-20 min ja nauti!

Katso myös nämä: