Euro-East Oy

Tattari-kimchiwokki

Maukas tattarista ja kimchistä valmistuva wokki valmistuu nopeasti arkena illalliseksi.
Tattarin keittyessä (n.10 minuuttia), ehdit valmistaa aterian wokin valmiiksi.

Ohje ja ainekset (2-3 hlö)

Keitä tattari kevyesti suolatussa vedessä ohjeen mukaan noin 10 minuuttia.
Tämän aikana ehdit valmistaa wokin. Huuhtele, leikkaa herkkusienet siivuiksi ja paista pannulla. Lisää loppuvaiheessa parsakaali ja kimchi. Anna paistua pari minuuttia, parsakaali saa jäädä rapsakaksi.

Aseta kasvikset pannun reunoille, jolloin keskelle jää tilaa. Lisää pannulle naudan minuuttisuikaleet ja paista 2-3 minuuttia. Kun lihan on kypsä sekoita liha ja kasvikset sekaisin, annostele lautaselle tattarin kanssa. Koristele korianterilla.

 

Katso myös nämä: