Euro-East Oy

Lumihiutaletortut omenapaloilla

Perinteiset joulutortut saavat uuden ilmeen sekä täytteen.

Tarvitset:

1 prk Omenapalat Sharlotka 340g
1 pkt lehtitaikinaa
1 kpl kanamuna voiteluun

Ohje:

Sulata taikina ja leikkaa aina yksi lehtitaikinalevy puoliksi. Täytä neliöt lusikallisella omenapaloja. Yhditä reunat yhteen saadaksesi taikinanyytin. Käännä nyytti työalustalle toisin päin ja painele kevyesti ympyräksi. Leikkaa ympyrään kahdeksan viilota saadaksesi sakarat, nipistä jokaisen sakaran päät yhteen, jolloin muodostuu lumihiutale. Voitele kanamunalla ja paista uunissa 15-20 minuuttia 220-asteisessa uunissa kullanruskeksi.

Katso ohjevideo kuvan alta.

Katso myös nämä: