Euro-East Oy

Karamellisoidut popcornit

Tahmeat, makeat, hauskat karamellisoidut popcornit maistuvat vappubrunssilla kuohuviinin kanssa.

Valmista makeita popcorneja syntymäpäiville, illanistujasiin tai leffanaposteltavaksi suolaisten popcornien kaveriksi. Karamellisoidut popcornit valmistat kätevästi valmiista kinuskista eli karamellisoidusta kondensoidusta maidosta.

Ainekset ja ohje:

Purkki karamellisoitua kondensoitua maitoa riittää erittäin hyvin kahteen pussiin valmiita popcorneja.
Valmista popcornit ohjeen mukaan. Kaada purkillinen karamellisoitu kondensoitua maitoa toiseen astiaan, esim. muovirasiaan. Sekoita kinuskia lusikalla, jotta se hieman notkistuu ja lämmitä muutama sekunti mikrossa, jolloin kinuskista tulee juoksevampaa. Tyhjennä valmiit popcornipussit laakeaan kulhoon ja kaada päälle kinuskia, kääntele niin että kinuski tarttuu kaikkiin popcorneihin. Peitä kulho ja laita kylmään jähmettymään. Kaada popcornit tarjoilukulhoon ja asettele brunssipöytään.

Vinkki! Valmiit karamellisoiduit popcornit jäävät hieman tahmeiksi, joten laita brunssipöytään esille myös tarjoiluotin, jolloin sormet eivät tahmastu popcorneja otettaessa. Voit myös jakaa popcorneja valmiiksi pieniin annosksiin, esim. muffinsivuokiin.

Katso myös nämä: