Euro-East Oy

Helppo kakku venäläiseen tapaan

Venäläinen kakku

Ainekset:

3 x 250 g venäläinen keksi ”Prjarnik” hunaja tai karamellinmakuinen
130 g mantelirouhe

Täyte:
400 g crème fraîche tai pehmeä rahka
1 prk makeutettua tai karamellisoitua maitotiivistettä
3 rkl marjamehua
200 g pakastemarjoja (mustikka tai karpalo)

Valmistus:

Pilko keksit 6 osaan, jätä muutama keksi koristerouhetta varten. Sekoita
crème fraîche tai rahka, maitotiiviste ja mehu. Lisää pilkotut keksit ja sekoita
niin, että kaikki keksipalat peittyvät seoksella.

Laita massaa neljään kerrokseen pyöreäpohjaiseen kelmulla vuorattuun kulhoon. Kerrosten väliin pieni kerros marjoja ja mantelirouhetta.Voit laittaa massan myös kahteen kerrokseen irtopohjavuokaan ja väliin marjat ja mantelirouheen.

Anna kakun vetäytyä muutama tunti, mielellään yön yli jääkaapissa. Koristele keksimuruilla ja marjoilla.

Katso myös nämä: