Euro-East Oy

Baileys fudget

Kolmen aineksen ihanat fudget valmistuvat helposti. Ehdoton herkku kahvipöydässä.

Ainekset ja ohje:

Laita kattilaan paloiteltu suklaa ja kondensoitu maito. Sulata suklaa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Varo ettei seos pala pohjaan. Kun suklaa on sulanut kondensoituun maitoon, lisää seokseen Baileys-likööriä, kaada kahdessa erässä ja sekoita hyvin.

Kaada tasainen massa n. 20 x 20 -senttiseen kelmulla tai leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Fudge-seos jähmettyy nopeasti, toimi reippaasti ja käytä apuna lastaa.
Ripottele päälle Marianne-rouhetta ja painele sitä vähän myös seoksen sisään.

Peitä vuoka ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Kun fudge on  tarpeeksi jämäkkää, leikkaa sopiviksi annospaloiksi.

Säilyvät jääkaapissa noin viikon.

Katso myös nämä: