Euro-East Oy

Alkupalat taskuravusta

Pieniin cocktailpaloihin sopii mainiosti taskurapu, jota käytetään jokiravun tavoin. Tässä pari ideaa!

Raputäytteiset ruisnapit

Helpot cocktailpalat taskuravulla

170 g Dovgan Gourmet taskuravun lihaa
1 dl ranskankermaa tai Provansal-majoneesia
silputtua ruohosipulia tai tilliä
sitruunamehua
suolaa, pippuria
ruisnappeja

Sekoita valutettu taskuravun liha ranskankermaan ja lisää silputtu ruohosipuli tai tilli. Mausta suolalla, pippurilla ja tilkalla sitruunamehua. Juuri ennen tarjoilua jaa rapuseos ruisnapeille ja nauti!

Rapukakkuset (8 annosta)

Resepti: Sari Spåra

1 Torttutaikinalevy
100 g Maustamatonta tuorejuustoa
121 g Dovgan Gourmet taskuravun lihaa
3 rkl Ruohosipulia
1 tl Piparjuuritahnaa
Suolaa, maun mukaan
Mustapippuria myllystä, muutama kierros

Jaa torttutaikinalevy 8 osaan. Paista uunin keskitasossa 225 asteessa noin 10-12 minuuttia. Anna jäähtyä. Halkaise neliöt keskeltä.

Notkista tuorejuustoa haarukalla sekoittamalla. Lisää tuorejuustoon ruohosipulisilppu, piparjuuritahna, suola ja mustapippuri. Sekoita. Valuta neste taskuravunlihoista. Lisää taskuravunlihat varoen mukaan seokseen ja sekoita tasaiseksi.

Ota lusikalla täytettä ja nosta pohjien päälle. Laita päälle toinen osa kanneksi. Tarjoile.

Rapusalaatti

Rapusalaatti1 prk (170 g) Dovgan Gourmet taskuravun lihaa
0,5 dl Provansal-majoneesia
2 rkl raastettua sitruunankuorta
2 rkl sitruunamehua
1 sellerinvarsi pilkottuna
Nippu kevätsipulia, hienonnettuna
Gruzia chilitahnaa maun mukaan

Sekoita kaikki aineet ja tarjoa alkupalapöydässä tai esim. piknikillä. Näyttävän alkupalan saat täyttämällä pienet, kypsät tomaatit rapusalaatilla.

 

 

Tallenna

Katso myös nämä: