Euro-East Oy

Turskan maksa ruisnapit (25 kpl)

Nämä herkulliset pikkusuolaiset ovat nappivalinta juhliin!

Resepti ja kuvat: Kimmo Ollila, Kulinaari-ruokablogi

Ainekset:

250 g Riga Gold turskan maksaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
30 g Euro-East venäläistä suolakurkkua hienonnettuna
15 g salottisipulia hienonnettuna
13 g tapiokatärkkelystä

25 kpl ruisnappeja
13 tl Vegan Cavi´ar merileväherkkua, mustaa tai punaista

Valmistus:

Valuta turskan maksa hyvin ja poista liemen mausteet.

Riko kulhossa maksan rakenne käsin, lisää muut ainekset ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Anna kiinteytyä kylmässä noin kaksi tuntia. Kokeile massan koostumusta ja jos se on liian löysää, sekoita joukkoon hieman lisää tapiokatärkkelystä ja anna hyytyä.

Siirrä massa pursotinpussiin, jossa on esimerkiksi tähtitylla ja pursota ruisnapeille.
Koristele merileväherkulla ja tarjoile.