Euro-East Oy

Kilohailikaviaari

Pidä savustettua kilohailia kaapissa varalla, niin voit aina tehdä kilohailikaviaaria leivän päälle levitettäväksi. Kokeile kilohailikaviaaria myös uuniperunan tai voileipäkakun täytteeksi.

Ainekset:

1 prk (160 g) Old Riga savustettua kilohailia öljyssä
1 pieni punasipuli hienonnettuna
2-3 keitettyä kananmunaa
150 g ranskankermaa, smetanaa tai majoneesia
n. 1 dl silputtua tilliä
sitruunamehua
mustapippuria

Valmistus:

Valuta kilohailit. Hienonna kilohaili ja kananmunat haarukalla. Sekoita kaikki aineet ja tarkista maku. Tarjoa voileipäkeksien tai ruisnappien kanssa tai levitä suoraan leivälle.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Katso myös nämä: