Euro-East Oy
Venäläinen suolakurkku

Venäläinen suolakurkku 840 g / 430 g

Venäläiset suolakurkut on valmistettu tynnyrissä, perinteiseen venäläiseen tapaan eli hapattamalla maitohappokäymisen avulla. Maitohappokäyminen on yksi vanhimpia tapoja säilöä ruokaa. Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät, koska tuotetta ei kuumenneta missään valmistuksen vaiheessa. Maitohappokäymisen ansiosta venäläiset suolakurkut sisältävät maitohappobakteereja ja herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.

Kokeile venäläistä suolakurkkua sellaisenaan zakuska-pöydässä tai lisää suolakurkkua stroganofiin, seljankaan tai perinteiseen olivier-salaattiin. Rassolnik eli suolakurkkukeitto saa myös makunsa aidosta venäläisestä suolakurkusta.

Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

  • Tuotetiedot

    Ainesosat: kurkku, suola (3 %), mausteet, säilöntäaine: kaliumsorbaatti (E202).
    Erityisruokavaliot: sopii vegaaneille.
    Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. Säilyy avattuna noin viikon. Valmistettu perinteiseen venäläiseen tapaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä.
    Nettopaino: 840 g
    Valutettu paino: 430 g
    Art.Nr: 51212
    EAN kpl: 4033443512126
    EAN ME : 6430044380020
    ME: 12 prk
    Alkuperämaa: Puola
  • Ravintosisältö per 100 g

    energia: 49 kJ / 12 kcal
    rasva: 0,1 g
    - josta tyydyttynyttä: 0,03 g
    hiilihydraatit: 1,4 g
    - josta sokereita: 0,0 g
    ravintokuitu: 0,5 g
    proteiini: 1,0 g
    suola: 3,0 g

Katso myös nämä: