Borssikeitto 480 g
Borssireseptejä on varmasti yhtä useita kun keittäjiä, mutta mukana pitää ehdottomasti olla ainakin punajuurta, valkokaalta ja perunaa.
Venäjällä keittoja ei välttämättä syödä yksinään aterialla, vaan lounaalla tai illallisella voidaan tarjota keittoa alkupalaksi tai väliruoaksi. Valmiin keiton kanssa tarjotaan usein leipää, ranskankermaa tai smetanaa. Keitto viimeistellään tuoreilla yrteillä (esim. tillillä tai persiljalla).
Venäläisen keittiön borssikeitto sopii myös vegaaneille.
Tuotetiedot
Ainekset: punajuuri (38 %), valkokaali (18 %), tomaattipyree (10 %), porkkana, peruna, sipuli, rypsiöljy, vehnäjauho, suola (2,1 %), sokeri, valkosipuli, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, mausteet. Erityisruokavaliot: sopii vegaaneille. Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. Nettopaino: 480 g Valmista keittoa: 1200 ml Art.Nr: 35019500 EAN kpl: 4032549001015 EAN ME: 4032549015142 ME: 6 prk Alkuperämaa: Liettua Ravintosisältö per 100g
energia: 422 kJ / 101 kcal rasva: 5,1 g - josta tyydyttynyttä: 0,3 g hiilihydraatit: 12 g - josta sokereita: 6,2 g proteiini: 1,7 g suola: 2,1 g
Valmistusohje
Sekoita purkin sisältö 750 ml veteen ja anna kiehua 3-4 min. Tarjoa smetanan kanssa. Valmiin keiton suolapitoisuus 0,8 %.