Euro-East Oy

Uutuudet

Herkkuvihannesten valikoimamme on laajentunut kahdella houkuttelevalla uutuudella. Jo tutut Paistettu munakoiso ja Kesäkurpitsa chilikastikkeessa ovat saaneet rinnalleeen kaksi herkullista uutuutta: Paprika-munakoiso-salsan ja Munakoison tomaattikastikkeessa.

Uudet vegaaniset kasvislisäkkeet helpottavat arjen kiireessä ja tekevät kasvisten käytöstä helppoa. Voit tarjota ne kylmänä tai lämpimänä pääruuaksi, sellaisenaan alkupalaksi tai aterian lisäkkeeksi. Tuotteiden ansiosta maukas ja terveellinen ruoka syntyy helposti ilman aikaa vievää pilkkomista.

Kasvislisäkkeet Balkanin herkutovat saaneet inspiraationsa Adrianmeren maista, joissa käytetään monipuolisesti kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa. Mausteiset, runsaasti kasviksia sisältävät tuotteet antavat makua ja väriä ruokiin, kuten kastikkeisiin tai patoihin. Kokeile kasviksia myös risottoon, pastaan, wrappeihin tai munakkaaseen tai käytä salsan tavoin dipattavaksi.

Tuotteet valmistetaan tuoreista, sesongin parhaista kasviksista ilman keinotekoisia arominvahventeita tai väriaineita. Kasvikset kypsennetään erikseen, jotta maku olisi kuin kotona tehty. Dovgan kasvislisäkkeet sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon.

Dovgan Paprika-munakoiso-salsa 560 g
Mausteinen paprika-munakoiso-salsa sopii salsan tavoin dippaukseen.

Dovgan Munakoiso tomaattikastikkeessa 530 g
Munakoisosta tomaattikastikkeessa valmistat helpot pastakastikkeet ja pataruoat.

Dovgan Paistettu munakoiso 530 g
Paistettu munakoiso paloina mausteisessa paprikakastikkeessa sopii erinomaisesti sellaisenaan leivän päälle tai pääruoan lisukkeeksi.

Kesäkurpitsa chilikastikkeessa 530 g
Paistettua kesäkurpitsaa tulisessa tomaatti-paprika-kastikkeessa.

kasvissailykkeet-tarjoiluehdotus

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Katso myös nämä: