Euro-East Oy

Syksyn uudet tuotteet nyt kaupoissa

Helpot ja terveelliset vihannessalaatit ovat valmiita tarjottavaksi sellaisenaan, ilman aikaa vievää pilkkomista. Maistuvista uutuustuotteistamme löydät vain tuoreita kasviksia ilman keinotekoisia aromeja.

Syksyn uutuudet

Kaalipaistos 480 g sopii tarjottavaksi sellaisenaan kylmänä tai kevyesti lämmitettynä. Maukas, paistettu kaali hapankurkun kera on helppo lisäke. Nyt voit nauttia kaalipaistoksesta ilman pitkää haudutusta!

Punajuurisalaatti 480 g sopii mainiosti lisäkkeeksi sellaisenaan. Ohueksi suikaloitu punajuuri sipulin kera käy hyvin myös ruoanlaittoon tai muiden salaattien joukkoon. Kokeile lisätä punajuurisalaattin vaikka vihreää salaattia, kurpitsansiemeniä ja fetaa ja kevyt lounas on hetkessä valmis. Majoneesiton salaatti sopii myös kananmuna- ja maitoallergiselle.

Piparjuuri-punajuuritahna 250 ml maustaa kastikkeet, keitot ja pataruoat. Punajuurella maustettu piparjuuritahna sopii leivälle sellaisenaan tai ranskankermaann tai majoneesiin sekoitettuna.

Deroni paprikatahnat

Lutenitsa uutiskirje

Valikoimastamme löydät nyt grillattua auringon kypsyttämää paprikaa suoraan aurinkoisesta Bulgariasta! Paprikatahnat sopivat maustekastikkeeksi, kesäisten grilliruokien kera tai sellaisenaan leivälle, lisäkkeeksi tai vaikka dipiksi.

Deroni paprikatahnat

Deroni Paprika-munakoisotahna Ajvar 250 g on grillatusta paprikasta, tomaatista ja munakoisosta valmistettu tahna. Levitä Ajvaria leivän päälle, käytä kastikkeena tai nauti liharuokien lisäkkeenä.

Deroni Paprika-tomaattitahna Lutenitsa 265 g on perinteinen Balkanin maissa suosittu tahna. Grillatusta paprikasta, tomaatista, porkkanasta ja munakoisosta valmistettua tahnaa voi levittää leivälle tai nauttia grilliruokien lisäkkeenä. Kokeile paprika-tomaattitahnaa myös dipiksi tai esim. hampurilaisten kastikkeeksi.

Deroni Paprikatahna Zacusca 255 g on grillatusta paprikasta, tomaatista, porkkanasta ja munakoisosta valmistettu tahna. Levitä Zacuscaa leivälle tai nauti terveellisenä lisäkkeenä.

Venäläinen suolakurkku lohkoina

Venäläinen suolakurkku lohkoina

Venäläinen suolakurkku lohkoina on nyt täällä! Lohkoimme samat tutut huippuhyvät kurkut valmiiksi 350 g ja 670 g purkkeihin. Perinteisesti hapattamalla valmistetut suolakurkkulohkot ovat säilöntäaineettomia eikä kurkuissa ole etikkaa eikä sokeria.

Käyttövalmiit lohkot on helppo nostaa pöytään sellaisenaan tai napsia suoraan purkista. Hörppää päälle myös terveellinen maitohappoliemi!

Tutustu tuotteisiin:

Magic Berry kuivattu karpalo 200 g

Magic Berry karpalo

Magic Berry kuivatuissa karpaloissa yhdistyvät marjojen terveellisyys sekä makeisten herkullisuus. Laadukkaat Magic Berry karpalot on kuivattu alhaisessa lämpötilassa, minkä ansiosta karpalot säilyttävät sekä mehevyytensä että marjan vitamiinit, hivenaineet ja flavonoidit.

Kuivatut karpalot ovat sellaisenaan kätevä naposteltava tai välipala. Kokeile lisätä myös omiin mysli- tai evässekoituksiisi! Pehmeät karpalot sopivat hyvin myös leivontaan ja jälkiruokiin, esim. omatekoisiin leipiin, muffineihin tai kekseihin.

» Tutustu kuivattuihin karpaloihin

llenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Katso myös nämä: