Euro-East Oy
Lihapelmenit possun- ja naudanlihatäytteellä

Taschki lihapelmenit possun- ja naudanlihatäytteellä 500 g

Taschki-pelmenit ovat lihalla täytettyjä taikinanyyttejä. Samantapaisia pastanyyttejä tarjotaan ympäri maailmaa: italialaisilla on raviolinsa, Kiinassa wontonit ja Venäjällä pelmenit.

Pelmeneistä on maun ja helppouden takia tullut monien lempiruoka. Monesta ruokakaupasta saatavat pakastetut Taschki-pelmenit säilyvät pitkään ja valmistuvat viidessä minuutissa, joten ne ovat hyvä hätävara pakkasessa. Lisää vain jäiset Taschkit kiehuvaan veteen ja keitä 5 min. Jäisiä Taschki-pelmenejä ei tarvitse sulattaa, joten herkullinen ateria on valmis hetkessä. Venäjällä pelmenit ovatkin jo pitkään korvanneet länsimaiset pikaruuat kuten pizzat ja hampurilaiset.

Taschki-pelmenit ovat täysin lisäaineettomia eivätkä sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita. Kaikki Taschki-pelmenit on valmistettu perinteisellä venäläisellä reseptillä korkealaatuisista raaka-aineista. Pelmenien täytteeseen on käytetty vain tuoretta lihaa, joka on peräisin sertifioiduilta saksalaisilta maatiloilta.

Taschki-pelmenit ovat kananmunattomia ja pastamainen taikina valmistetaan kovasta vehnästä, joka pysyy keitettäessä paremmin koossa.

Tarjoile pelmenit:

  • keitettynä
  • paistettuna
  • keitoissa
  • uunissa haudutettuna
  • friteerattuna
  • Tuotetiedot

    Ainesosat: Sianliha (20%), naudanliha (12%), vesi, vehnäjauho, mannasuurimot, sipuli, kasviöljy, suola, pippuri. Lihan alkuperämaa on Saksa.
    Säilytys: Pakastimessa. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Pelmenit eivät sovellu syötäväksi raakana, vaan ne on kypsennettävä.
    Nettopaino: 500 g
    Art.Nr: 90160500
    EAN kpl:4032549010420
    EAN ME:4032549010437
    ME: 12 kpl
    Alkuperämaa: Saksa
  • Ravintosisältö per 100 g

    energia: 1087 kJ / 260 kcal
    rasva: 14 g
    - josta tyydyttynyttä: 6,0 g
    hiilihydraatit: 23,8 g
    - josta sokereita: <0,5 g
    ravintokuitu: 1,8 g
    proteiini: 8,8 g
    suola: 0,95 g

Valmistusohje

Keitä jäiset pelmenit kiehuvassa, suolatussa vedessä. Kun vesi kiehuu uudelleen, lisää muutama laakerinlehti. Keitä pelmeneitä kannen alla aina välillä varovasti sekoittaen. Pelmenit ovat kypsiä kun ne nousevat pintaan. Nosta valmiit pelmenit pois vedestä esim. reikäkauhalla ja tarjoa ranskankerman kera.

Katso myös nämä: