Makeutettu maitotiiviste 397 g / 304 ml

Makeutettu maitotiiviste on valmistettu maidosta, joka on tiivistetty keittämisen avulla ja sokeroitu. Keittämisen seurauksena maidon väri muuttuu kermaisen kauniiksi ja maku karamellimaiseksi. Makeutettu maitotiiviste on tärkeä ainesosa useissa leivonnaisissa ja välttämätön aines jokaisessa venäläisessä kodissa.

Maitotiivistettä kutsutaan myös kondensoiduksi maidoksi. Purkkeihin pakatulla, tiivistetyllä maidolla on erittäin pitkä säilyvyys. Tuote on kuumennettu, joten makeutettu maitotiiviste sopii myös raskaana oleville.

Maitotiivisteen käyttö

Maitotiivisteestä syntyvät parhaat makeat jälkiruuat. Makeutettua maitotiivistettä käytetään erityisesti leivontaan ja jälkiruokakastikkeeksi, mutta se soveltuu myös kahviin ja teehen antamaan kermaista makua. Kokeile myös hedelmäsalaatissa tai valmista itse jäätelöä. Katso blogistamme vinkit siitä, mitä maitotiivisteestä voi valmistaa.

Kondensoitua maitoa on monet aiemmin keittäneet kinuskiksi, mutta nykyään useissa kaupoissa on jo saatavilla valmiiksi karamellisoitua maitotiivistettä. Sitä voidaan käyttää useissa leivonnaisissa, kuten suositussa banoffee-kakussa tai sellaisenaan jälkiruokakastikkeena. Tutustu tästä karamellisoituun maitotiivisteeseen ja säästä aikaasi leivonnassa.

Makeutettua maitotiivistettä on saatavilla sekä tavallisessa 397 g purkissa että kätevässä neljän kappaleen pakkauksessa (4 x 90 g).

Ainekset: Täysmaito, sokeri. Rasva 8 %, rasvattoman maidon kuiva-ainepitoisuus 20 %. Lämpökäsitelty.

Säilytys: avattomana huoneenlämmössä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa erillisessä astiassa kuten tavallinen maito.

Ravintoarvo/Näringsvärde per 100 g:
Energia/Energi ………………… 1372 kJ / 325 kcal;
Proteiini/Protein …………………………………. 6,9 g;
Rasva/Fett …………………………………………… 8,0 g;
josta tyydyttynyttä/varav mättat …………. 5,4 g;
Hiilihydraatit/Kolhydrat …………………….. 56,4 g;
joista sokereita/varav sockerarter …….. 56,4 g;
Suola/Salt ……………………………………………. 0,2 g.

Nettopaino: 397 g

 

 

 

 

 

 

 

 

Art.Nr: 26510397 / EAN prk: 4032549001770 / EAN krt: 4032549004115
Me: 12 prk / Lava: 120 ME; LK: 12 ME
Alkuperämaa: Alankomaat

Muut tuoteperheen tuotteet: