Euro-East Oy

Hirssipuuro

Mikset kokeilisi vaihteeksi hirssipuuroa aamu-, väli- tai iltapalaksi? Hitaasti hauduttamalla saat pehmeää puuroa, joka maistuu lämpimänä vadelmien, banaanien tai vaikka hillon kera. Puuron voit tehdä jo edellisiltana valmiiksi ja lämmittää aamulla.

Ainekset:

3 dl Dovgan hirssisuurimoita
3 dl vettä
1 ¼ l maitoa (voit käyttää myös kookos- tai muuta kasvimaitoa)
ripaus suolaa
25 g voita

Valmistus:

Kuumenna kattilassa vesi ja lisää joukkoon huuhdellut hirssisuurimot ja suola. Keitä kunnes vesi on imeytynyt hirssiin. Lisää maito ja hauduta miedolla lämmöllä n. tunnin ajan välillä sekoittaen. Lisää keittämisen aikana tarvittaessa nestettä. Halutessasi voit viimeistellä valmiin puuron voinokareilla.

Hirssipuuro

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Katso myös nämä: