Euro-East Oy

Tietoa meistä

Euro-East Oy on alati kehittyvä etnisen keittiön suomalainen maahantuontiyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin makuihin maailmalta. Missionamme on tehdä perinteistä venäläistä ja itäeurooppalaista ruokakulttuuria tunnetuksi. Etnisten herkkujen myynnissä ja markkinoinnissa olemme alan markkinajohtaja: tuotteemme on saatavilla jo kaikista hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Suomen.

Toimintamme aloitimme vuonna 1996. Vuosien mittaan toimintaamme on kuulunut elintarvikevientiä, -tuontia ja eräkauppaa. Vuonna 2002 aloitimme Venäläinen keittiö -tuoteperheen myynnin ja markkinoinnin Suomessa. Rikastuttaaksemme suomalaisten kuluttajien makutottumuksia olemme laajentaneet valikoimaamme itäeurooppalaisilla tuotteilla.

Etnistä ruokaa – parasta laatua

Valikoimamme kattaa jo lähes sata perinteistä venäläistä ja itäeurooppalaista tuotetta, joiden joukosta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Meille on erityisen tärkeää tuotteiden hyvä laatu ja aito maku – trendejä ja terveellisyyttä unohtamatta. Kaikki tuotteemme on valmistettu perinteisten reseptien mukaisesti ja haluamme tarjota tuotteita, jotka teollisesta valmistuksesta huolimatta maistuvat kuin kotona tehdyltä.

Vastuullinen hankinta

Maahantuojana meille on tärkeää, että tarjoamamme tuotteet on valmistettu eettisesti. Tämän vuoksi olemme amfori BSCI:n jäsen jo vuodesta 2015. BSCI-mallin avulla sekä valvotaan että parannetaan tavarantoimittajien työolosuhteita riskimaissa. Riskimaiksi luokittelluissa maissa, kuten granaattiomenamehun tuottajamaassa Azerbaidzanissa, tehdään säännöllisesti puolueettoman yrityksen auditointeja.

Suomessa amforin jäseniä on n. 30 ja mukana on kaupanalan suurimmat keskusliikkeet kuten SOK, Kesko, Lidl, Stockmann ja Tokmanni. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota kuluttajalle vastuullisesti tuotettuja tuotteita.

Toimialamme

Toimitamme tuotteitamme Suomen suurimpiin kaupan alan keskusliikkeisiin. Lisäksi palvelemme tukku-, ravintola- ja cateringasiakkaita.

Yrityksemme strateginen tavoite on saavuttaa ja säilyttää luotettavan ja merkittävän tavaratoimittajan asema. Pitkä kokemuksemme tukku- ja jälleenmyynnistä takaa teille osaavan ja luotettavan yhteistyökumppanin. Tapanamme on toimia nopeasti ja joustavasti.  Me Euro-Eastilla haluamme panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joten soita tai jätä viesti – olemme palveluksessasi!