Euro-East Oy

Tietoa meistä

Euro-East Oy on alati kehittyvä etnisen keittiön suomalainen maahantuontiyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin makuihin maailmalta. Missionamme on tehdä perinteistä venäläistä ja itäeurooppalaista ruokakulttuuria tunnetuksi. Etnisten herkkujen myynnissä ja markkinoinnissa olemme alan markkinajohtaja: tuotteemme on saatavilla jo kaikista hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Suomen.

Toimintamme aloitimme vuonna 1996. Vuosien mittaan toimintaamme on kuulunut elintarvikevientiä, -tuontia ja eräkauppaa. Vuonna 2002 aloitimme rekisteröidyn Venäläinen keittiö -tuoteperheen myynnin ja markkinoinnin Suomessa. Rikastuttaaksemme suomalaisten kuluttajien makutottumuksia olemme laajentaneet valikoimaamme itäeurooppalaisilla tuotteilla.

Etnistä ruokaa – parasta laatua

Valikoimamme kattaa jo n. 100 perinteistä venäläistä ja itäeurooppalaista tuotetta, joiden joukosta jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Valikoimaamme rakennamme  asiakaslähtöisesti. Meille on erityisen tärkeää tuotteiden hyvä laatu ja aito maku – trendejä ja terveellisyyttä unohtamatta. Kaikki tuotteemme on valmistettu perinteisten reseptien mukaisesti ja haluamme tarjota tuotteita, jotka teollisesta valmistuksesta huolimatta maistuvat kuin kotona tehdyltä. Tuotteita valitessa kiinnitämme huomioita etenkin lisäaineiden ja suolan määrään ja nykyään tarjoamme myös useita vegaanisia tuotteita.

Tuotteidemme laadun takaa tiivis yhteistyö tavarantoimittajien kanssa. Maahantuojana meille on tärkeää, että tarjoamamme tuotteet on valmistettu eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-oloissa. Tämän vuoksi olemme BSCI:n jäsen. BSCI-mallin avulla sekä valvotaan että parannetaan tavarantoimittajien työolosuhteita riskimaissa.

Toimialamme

Toimitamme tuotteitamme Suomen suurimpiin kaupan alan keskusliikkeisiin. Lisäksi palvelemme tukku-, ravintola- ja cateringasiakkaita.

Yrityksemme strateginen tavoite on saavuttaa ja säilyttää luotettavan ja merkittävän tavaratoimittajan asema. Tapanamme on toimia nopeasti ja joustavasti. Pitkä kokemuksemme tukku- ja jälleenmyynnistä takaa teille osaavan ja luotettavan yhteistyökumppanin. Me Euro-Eastilla haluamme panostaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joten soita tai jätä viesti – olemme palveluksessasi!